12 portioner
Normalstora formar, 12 st/plåt
3 ägg
2 1/2 dl socker
3 1/2 dl vetemjöl
50 g smör
1 tsk vanillinsocker
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
4 msk kakao
1 dl gräddfil
Glasyr:
3 dl florsocker
5 msk kakao
2 msk vatten
Kaffe efter smak
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret, häll i gräddfilen och blanda i smeten. Blanda dom torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten.
Fyll upp i muffinsformar, ca 3/4 och grädda i mitten av ungen på 175*C i ca 15-20 min.
Blanda i hop och stryk ut på muffinsen när dom har svalnat. Strö på kokos.
Normalstora formar, 12 st/plåt
3 ägg
2 1/2 dl socker
3 1/2 dl vetemjöl
50 g smör
1 tsk vanillinsocker
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
4 msk kakao
1 dl gräddfil
Glasyr:
3 dl florsocker
5 msk kakao
2 msk vatten
Kaffe efter smak
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret, häll i gräddfilen och blanda i smeten. Blanda dom torra ingredienserna och vänd försiktigt ner i smeten.
Fyll upp i muffinsformar, ca 3/4 och grädda i mitten av ungen på 175*C i ca 15-20 min.
Blanda i hop och stryk ut på muffinsen när dom har svalnat. Strö på kokos.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar