2011-05-22

Mitt mål med min nya kropp!!

Hej å hå!!!






Har tänkt börja skriva om min träning. Kommer att lägga upp all min träning och kost nu fram tills jag har nått mitt mål. Känns som jag måste få en spark i röven nu så det händer nått... Mitt mål är att få bort dom extra kilorna som jag drog på mig när jag var gravid och få den kropp jag vill ha. Så nu kör jag igång och nu finns det ingen återvändo!! Så hoppas jag på en massa tips när det gäller kost och träning. Min svagaste punkt är ju godis... och den måste jag verkligen få hjälp med. Alla mina dåliga vanor måste bytas ut med träning!!




Kommer lägga upp bilder på mig eftersom så man ser utvecklingen!!




Ni ska ha en fortsatt trevlig Söndag!!

2 kommentarer:

  1. Testa Krom-tabletter som finns på hälsokost affärer emot sötsug, jag tycker de faktiskt fungerar bra! Sedan måste man ju självklart ha en del självdisiplin också vilket jag kan sakna ibland :)

    Lycka till vännen, du kommer fixa detta galant!

    SvaraRadera
  2. Du & jag då.. gick ju ned 12 kg i höstas efetr sista förlossningen men nu jävlar ska de sista överflödiga 15kg bort, har lyckats med 2 kg de senaste 2 veckorna..

    Har en ny tävling på G, kika in vetja. Man kan vinna en ahndsydd prins/prinsessa/ängel. Kanske nått till barnens rum..??

    SvaraRadera