2011-08-30

Värsta dag i mitt liv...



Säger att min värsta dag i mitt liv var igår... Min underbara syster råkade ut för en olycka och jag fick se henne ligga där på backen hjälplös. Säger bara huvva...:(
Det började som en vanlig dag jag och syster vi gjorde iordning hästarna för en ridtur i skogen, det var kanon väder ute så det kunde inte vara bättre... men ack så fel man kunde ha.
Syster hon satte sig på hennes häst och jag stod fortfarande på med Min häst skulle dra till sadel gjorden... Så hörde jag bara hon säga -F-n nu får du ge dig... så helt plötsligt så såg jag hästen stegra lite och bara föll åt sidan. Syster följde med och fick halva sig under hästen och slog sig så ordentligt i huvudet att hon tuppade av... jag trodde naturligt det värsta för hon rörde ju sig inte -Hon klev inte upp! som man förväntar sig. Tankarna bara rusade i mitt huvud... och panik att få in hästarna i stallet igen så jag kunde gå till henne för hon andades inte... väl när jag kom fram till henne och kunde lägga henne på sidan så började hon andas jätte kraftigt och krampa... jag ringer i samma veva SOS, medans jag pratar med dem så börjar hon kvickna till. Men hon minns inget, hon har tappat minet... väl när ambulansmännen hade kommit så började hon till slut börja minnas lite av vad som hade hänt.

Bhu kände jag en lite klump slapp då i min mage.
Det har gått nu över ett dygn och hon har fått åka hem ifrån sjukhuset, hon hade tur inte brutit några ben men tyvärr fått en kraftig hjärnskakning och en liten blödning på huvdet.


Efter en sådan händelse som har fastnat på min näthinna kommer aldrig att glömma det... men man går vidare och man kanske har lärt sig något ifrån det att man ska vara vaksam när det gäller dom 4-benta vännerna.

Ta vara på varandra!!



1 kommentar:

  1. Tack för all hjälp och att du var med mig, det betyder så mycket :) /Ulrika

    SvaraRadera